Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

13:00

Blentarps BK

Referat: Östra Torps GIF - Blentarps BK

Östra Torp 4-3 Blentarp (3-3)
Mål: 1-0 Kristoffer Ekström (Martin Jönsson) 8 min, 1-1 12 min, 1-2 31 min, 2-2 Anders Nilsson (Anders Johnsson) 36 min, 2-3 39 min, 3-3 Kristoffer Ekström (Joakim Vedmar) 44 min, 4-3 Anders Nilsson (Kristoffer Ekström) 61 min.

Ny seger i ännu en målglad match. Matchen inleddes allra bäst av Torp och man skapade också någon halvchans. I den 8:e minuten kommer Martin Jönsson runt fint på vänsterkanten och spelar in bollen mot Kristoffer Ekström. Backen och målvakten missbedömmer situationen och backen nickar bollen över den egna utrusande målvakten och Kristoffer Ekström springer fram och stöter bollen in i det tomma målet fram till 1-0. Bara 4 minuter senare bjuder Torp på 1-1. Torp spelar bäst fotboll under de inledande 20-25 minuterna men sen tillåts Blentarp att ta tag i det hela. I den 31:a minuten kommer också 1-2. I den 36:e minuten får Torp indirekt frispark i Blentarps straffområde sedan målvakten plockat upp ett hemmåtspel. Anders Johnsson petar bollen till Anders Nilsson som bankar upp den i nättaket fram till 2-2. Bara 3 minuter senare gör Blentarp 2-3. I den 44:e minuten dribblar Joakim Vedmar sig förbi två försvarare på högerkanten och lyfter in ett fint inlägg mot Kristoffer Ekström som möter upp på förstastolpen och skarvar på volley bollen rakt upp i krysset till 3-3 vilket står sig halvleken ut. I paus görs tre byten där Martin Rengbo, Fredrik Mårtensson och Andreas Palmqvist ersätter Emil Andersson, Joakim Vedmar och Victor Larsson. Andra halvlek hinner knappt börja innan Blentarp drabbas av en utvisning efter två gula kort. De får trots detta sätta in en ny spelare och spela med fullt lag. I den 61:a minuten kommer Kristoffer Ekström och Anders Nilsson fria mot en försvarare. Kristoffer spelar till Anders som med en enkel vrickning är förbi försvararen och ensam med målvakten gör Anders inget misstag utan han placerar bollen säkert i mål fram till 4-3. I den 69:e minuten kommer Alexander Nilsson in och ut går Kristoffer Hansson. I den 82:a minuten kommer Emil Andersson in igen och ut går Anders Johnsson. Under slutminuterna drabbas Blentarp av ännu en utvisning, den här gången en s.k. frilägesutvisning. Torp vinner matchen med 4-3 och Kristoffer Ekström gör 2 nya mål och är uppe i 6 mål redan. Senaste nyförvärvet Anders Nilsson gör även han 2 mål. Viktigt för självförtroendet att anfallarna får göra mål. Första halvlek bjöd på lite hawaii-fotboll med böljande spel och där Blentarp lite väl enkelt fick komma till avslut och göra 3 mål. I andra skärptes försvarsspelet över hela banan till och vi lyckades freda vårt mål i den hårda motvinden. Viktigt att vinna på nytt...